Sosyal Bilimler Enstitüsü 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılı (EK KONTENJAN) Lisansüstü Eğitim Değerlendirme Sonuçları

T.C.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI
(EK KONTENJAN) LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ ALIMINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

DOKTORA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

(Aday numarasına göre sonuçlara bakılabilir.)

KAYIT YAPACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

1-Kayıt yaptırmaya hak kazanan adaylar, aşağıda yer alan tabloda belirtilen tarih aralığında   https://obs.mu.edu.tr/oibs/ina_app/  adresinden kayıtlarını çevirimiçi (online) yapacaklardır. Kayıt sistemine giriş yapabilmek için ön kayıt sırasındaki e-posta adresi ve şifre kullanılmalıdır.

2- Tezsiz yüksek lisans programları hariç, aynı anda birden fazla lisansüstü programa kayıt yaptırılamaz ve devam edilemez.

3- Kayıt tarihleri ve diğer bazı önemli bilgiler:

Doktora Tezli Yüksek Lisans
Asıl Listeden Yeni Öğrenci Kayıt Tarihleri 19-20 Eylül 2022 Saat 17:00’e kadar 19-20 Eylül 2022 Saat 17:00’e kadar
Ders Kayıt Tarihleri 19-23 Eylül 2022 19-23 Eylül 2022
Derslerin Başlaması 19 Eylül 2022 19 Eylül 2022
Ders Değiştirme ve Bırakma 19 - 23 Eylül 2022 Saat 17:00’e kadar 19 - 23 Eylül 2022 Saat 17:00’e kadar
Önceki Öğrenim Tanınma Başvuruları (Ders Saydırma) 12 - 23 Eylül 2022 12 - 23 Eylül 2022

4- Tezsiz Yüksek Lisans Programları için asıl listeden kayıt işlemi tamamlandıktan sonra boş kalan kontenjan için yedek listeden kayıt hakkı kazanan öğrencilerimize sırasına göre sistemdeki iletişim numaralarından bilgilendirme yapılacak ve belirli bir süre tanınacaktır. Bu süre içinde kaydını yapmayan kişinin kayıt hakkı sıradaki yedek adaya geçecektir.

5-Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin  “aktivasyon.mu.edu.tr”   adresinden Sosyal Bilimler Enstitüsü altındaki yerleştikleri Anabilim/Anasanat Dalı ve ilgili programı (doktora/tezli yüksek lisans/tezsiz yüksek lisans) seçip e-posta adresi ve şifre belirleme işlemlerini gerçekleştirerek öğrenciliklerini aktive etmeleri gerekmektedir.

6- Ders kayıtları 19 Eylül - 23 Eylül 2022 tarihleri arasında OBS (Öğrenci Bilgi Sistemi) üzerinden yapılacaktır.

7- Çevrimiçi (online) kaydını tamamlayan tezli yüksek lisans ve doktora öğrencilerin transkriptlerini (yüksek lisans için lisans transkriptlerini, doktora için yüksek lisans transkriptlerini) ve aşağıdaki linkte yer alan danışman öneri formunu doldurarak, aşağıda belirtilen listede kayıt yaptırdığı anabilim/anasanat dalı sekreterliklerinin e-posta adreslerine en geç 20.09.2022 tarihi mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir.

8- Öğrenim ücreti ödemesi gereken öğrencilerimiz öğrenim ücretlerini Ziraat Bankası üzerinden yatıracaklardır.

Danışman Öneri Formu için tıklayınız.

Anabilim/Anasanat Dalı Sekreterliklerinin iletişim bilgileri için tıklayınız.

Disiplinlerararası Anabilim Dallarında görevli öğretim üyeleri listesi için tıklayınız.

Öğrenci Bilgilendirme ve Kayıt Kılavuzu için tıklayınız.

Öğrenim hayatı boyunca gerçekleştirilmesi gereken (tez önerisi sunma vb.) işlemlere ilişkin Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü Eğitim Süreçlerine İlişkin Rehber için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 16.09.2022 17:23 Okunma Sayısı : 2939