YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI İÇİN AZAMİ SÜRE UYGULAMASI

20 Nisan 2016 tarih ve 29690 Sayılı Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe giren Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı'nın "Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği" ile birlikte azami süre uygulaması başlamış olup, 2016-2017 Güz yarıyılı itibariyle öğrencilerin bu tarihten önceki başarısızlıkları sıfırlanmıştır.

Daha önce ilan edildiği üzere bu doğrultuda değişen "Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği"nin ilgili hükümleri kapsamında ve 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı için Üniversitemiz Akademik Takviminde belirtilen tez son teslim tarihi 24 Mayıs 2019'dur.

İlgili yarıyıl itibariyle azami süreyi dolduran öğrencilerimizin 24 Mayıs 2019 tarihine kadar Tez Savunması yapmak üzere tezlerini Enstitümüze teslim etmeleri gerekmekte olup, bu tarihten sonra teslim edilecek tezler dikkate alınmayacak ve öğrencilerin ilgili yönetmelik hükümleri doğrultusunda kayıtları silinmek zorunda kalınacaktır.

Konu ile ilgili detaylı bilgiyi danışmanlarınız aracılığı ile alabilirsiniz.

Son Güncelleme Tarihi : 12.04.2019 13:29:47 Okunma Sayısı : 1461

Son Duyurular