2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt Tarihleri

KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARI  TARİHLERİ : 09-13 Şubat 2015

2014-2015 ÖĞRETİM YILI  BAHAR YARIYILINDA ENSTİTÜLERE YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER İLE ÖĞRENİMİNE DEVAM ETMEKTE OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

ÖĞRENCİ KATKI PAYINI ÖDEMEYECEK OLANLAR

Örgün Öğretim (Ö.Ö) programlarına 2014-2015 Öğretim yılı Bahar Yarıyılında Enstitülere yeni kayıt hakkı kazanan öğrenciler ile normal öğrenim süresinde öğrenimine devam eden öğrenciler ilan edilen katkı paylarını ödemeyeceklerdir.

ÖĞRENİM ÜCRETİNİ ÖDEYECEK OLANLAR

Tezsiz Yüksek Lisans programlarında ilk 3 yarıyıl içinde olup halen öğrenimine devam etmekte olan öğrenciler tabloda belirtilen öğrenim ücretlerini ödeyeceklerdir.  Tezsiz yüksek lisans öğrencilerinden 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında 4. ve daha fazla yarıyılında öğrenime devam edenler ise ilgili yarıyılın öğrenci katkı payını 1/3 oranında  ödemek koşulu ile öğrenimlerine devam etmek için kayıt yaptırabilirler.

NORMAL ÖĞRENİM SÜRESİNİ AŞAN ÖRGÜN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİN’DEN

Yüksek Lisans (Tezli) olup 3. ve daha fazla yılında (4 yy bitiren) eğitimine devam edenler

Doktora/Sanatta Yeterlik eğitimi yapmakta olup 5. ve daha fazla yılında (8 yy bitiren) öğrenimine devam edenler;

Aşağıda tabloda belirtilen öğrenci katkı paylarını ödeyeceklerdir.

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER;

2014-2015 Öğretim yılı Bahar Yarıyılında öğrenimine devam etmekte olan Yabancı Uyruklu öğrenciler; aşağıda tabloda belirtilen öğrenci katkı payını ödeyeceklerdir.

2014- 2015 EĞİTİM- ÖĞRETİM YILI

ÖĞRENCİ KATKIPAYI/ ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

BAHAR YARIYILI

ÖRGÜN ÖĞRETİM KATKI PAYI
(Yüksek Lisans / Doktora)

(Bahar Yarıyılı)

TEZSİZ ÖĞRENİM ÜCRETİ

İKİNCİ ÖĞRETİM

UZAKTAN EĞİTİM

T.C. Uyruklu

Yabancı Uyruklu

-

Tüm Öğrencilerimiz Öğrenci numaraları ile Garanti Bankası Muğla Şubesi üzerinden öğrenim katkı payı / öğrenim ücretini ödeyebilirler.

Son Güncelleme Tarihi : 04.02.2015 16:33:19 Okunma Sayısı : 869