2016-2017 Güz Yarıyılı Yüksek Lisans/Doktora Öğrenci Alım İlanı

T.C.Uyruklu Öğrenci Adayları ilan Metni için tıklayınız             ONLİNE BAŞVURU LİNKİ

Yabancı Uyruklu Öğrenci Adayları ilan Metni için tıklayınız     ONLİNE BAŞVURU LİNKİ

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılında Sosyal Bilimler Enstitüsü Lisansüstü programlarına YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİ olarak başvuracak Adayların Dikkatine

“Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisansüstü Programlarına Uluslararası Öğrenci Kabulü, Başvuru ve Kayıt İşlemlerine İlişkin Yönerge” nin 9/3 maddesinde yer alan “…Yurt dışından alınmış diplomaların Yükseköğretim Kurulunca tanınmış olması gerekir.” İfadesi gereği Yurtdışı diplomalarının YÖK tarafından tanınırlığını gösterir belgeye sahip olmayan öğrenci adaylarının aşağıda belirtilen belgeyle birlikte müracaatları kabul edilecektir. Önemle duyurulur.

DİLEKÇE

Son Güncelleme Tarihi : 02.08.2016 09:12:05 Okunma Sayısı : 879