Bahar Yarıyılı Kayıt Yenileme Tarihleri

Enstitümüz anabilim dallarında öğrenim görmekte olan yüksek lisans ve doktora öğrencilerimizin dikkatine

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Kayıt Yenileme ve Ders Kayıt Tarihleri : 06-07 Şubat 2014

Ders Değiştirme ve Bırakma Tarihleri : 10-14 Şubat 2014

Öğrenim ücretleri / öğrenim katkı payı : detaylı bilgi için tıklayınız.

Kayıt Yenilemelerde ders kayıtları öğrenci bilgi sistemi üzerinden yapılacak olup, harç borcu olan öğrencilerimizin Garanti Bankası Muğla Şubesine öğrenci numaraları ile başvurarak harç ödemelerini yaptıktan sonra ders kayıt sistemi öğrencilerimize açılacaktır. Ayrıca öğrencilerimiz ders seçimlerini sistem üzerinden yaptıktan ve danışmanları da sistem üzerinden onayladıktan sonra seçilen derslerin listesi öğrenci ve danışman tarafından imzalandıktan sonra dekontlar ile birlikte Anabilim Dalı Sekreterliğine teslim edilmesi gerekmektedir.

Uzaktan Eğitim Tezsiz Yüksek Lisans öğrencileri ise ders kayıtlarını sistem üzerinden yaptıktan sonra danışmanları ile irtibata geçerek, ders seçimlerini onaylatmaları ve onaylanan ders listelerinden 3 kopya imzalayarak dekontları ile birlikte Anabilim Dalına kargo yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği”nin Ders Tekrarı başlıklı 16. Maddesi aşağıda belirtilmekte olup bu maddeye istinaden işlem yapılması gerekmektedir.

Ders tekrarı

MADDE 16 – (1) Öğrenciler, başarısız oldukları “zorunlu” dersleri tekrarlamak zorundadır. Başarısız oldukları seçmeli dersleri ise tekrarlayabilir veya danışmanın önerdiği başka bir dersi EABDK/EASDK kararı ile yerine saydırarak alabilir.

(2) Ayrıca öğrenciler GNO’larını yükseltmek amacıyla başarılı oldukları dersleri tekrarlayabilirler. Tekrarlanacak derslerle ilgili başvuru, ders kayıtları süresi içinde EABDB/EASDB tarafından ilgili Enstitü Müdürlüğüne yapılır.

Öğrenci İşleri İrtibat : 0 252 211 1698

Son Güncelleme Tarihi : 03.02.2014 17:01:39 Okunma Sayısı : 827