Bilimsel Hazırlık Programı Öğrencilerinin dikkatine

Enstitümüze kayıtlı bilimsel hazırlık programı yüksek lisans ve doktora öğrencilerinin 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Yarıyılı ders kayıtları ilgili anabilim dalı başkanlıklarında yapılacaktır.

2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında bilimsel hazırlık programında 3. yarıyılında ve üstünde bulunan öğrencilerin "Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Lisansüstü Eğitim-Öğretim Yönetmeliği"nin 6/3 maddesi "Bilimsel hazırlık programını belirlenen süre içinde başarıyla tamamlayamayan öğrenciler kayıtlı oldukları program için gerekli olan asgari eğitim – öğretime devam edebilme şartlarını sağlayamamış sayılırlar ve öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretlerini ödemek koşulu ile ek sınavlardan yararlanma hakkı verilir." gereği ilgili dönemin öğrenci katkı payı veya öğrenim ücretlerini ödemek koşulu ile kayıt yenileyebilirler. Bu şartlarda kayıt yenileyen öğrencilerimizin dekontlarını ilgili anabilim dalı sekreterliklerine teslim etmeleri gerekmektedir.

Son Güncelleme Tarihi : 03.02.2014 18:51:03 Okunma Sayısı : 980