"Dönem Projesi" dersi alan Tezsiz Yüksek Lisans öğrencilerimizin dikkatine

Enstitümüz Tezsiz Yüksek lisans programlarına kayıtlı ve 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Dönem Projesi dersi alan öğrencilerimizin dikkatine;

Dönem Projesi dersi ile ilgili Esaslar aşağıda belirtilmektedir.

Öğrencinin dönem projesini aldığı yarıyılın akademik takviminde derslerin sonu (26 Aralık 2014) için belirlenen tarihten en az 10 gün önce (16 Aralık 2014) dönem projesinin 6 kopyasını 1’i Enstitü’ye, 5’i jüri üyelerine verilmek üzere Anabilim Dalı Başkanlığına teslim eder.

Anabilim Dalı Kurulu öğrencinin dönem projesi değerlendirmesini yapmak üzere danışmanının da içinde bulunduğu Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’nde görevli 3 asıl 2 yedek öğretim üyesinden oluşan bir “Dönem Projesi Değerlendirme Komisyonu” kurar. Komisyon EABD tarafından ilgili yarıyıl için Akademik Takvimde belirlenen yarıyıl sonu sınav tarihleri aralığı içinde yer alan gün ve saatte toplanarak 30 dakikadan az olmamak koşulu ile öğrenciyi sözlü savunma sınavına alır.

Proje savunması başarılı veya başarısız olarak değerlendirilir. Dönem Projesi Değerlendirme Komisyonu kararları komisyonun toplandığı tarihi izleyen en geç 3 iş günü içinde EABD Başkanlığı tarafından Enstitüye bildirilir. Başarısızlık durumunda öğrenci dönem projesi dersini tekrar almak zorundadır.

Dönem Projesi savunma sınavında başarılı olan öğrenci savunma sınavını takip eden 1 ay içinde, Dönem Projesi Yazım Klavuzuna uygun olarak hazırlananan projesinden ciltlenmiş 5 nüsha ve elektronik ortamda PDF formatında hazırlanmış 1 adet CD’sini Enstitüye teslim eder.

Dönem projesinden başarılı olan ancak proje ile birlikte aldığı derslerden başarısız olan öğrenci derslerini başarı ile tamamlamadığı sürece mezuniyet hakkını elde edemez.

Son Güncelleme Tarihi : 29.12.2014 17:18:04 Okunma Sayısı : 921