Sosyal Bilimler Enstitüsü 2013-2014 Bahar Yarıyılı Lisansüstü Değerlendirme Sonuçları

T.C.
MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ
SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ
2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI

LİSANSÜSTÜ ÖĞRENCİ KAYITLARI

DOKTORA SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

TEZLİ YÜKSEK LİSANS SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ.

KESİN KAYIT TARİHLERİ : 04-05 Şubat 2014

YEDEK KAYIT TARİHİ : 06 Şubat 2014

KAYIT YENİLEME VE DERS KAYITLARI  TARİHLERİ : 06-07 Şubat 2014

KESİN KAYITLARDA İSTENEN BELGELER

1- Mezuniyet Belgesi veya diploma aslı
2- Transkript aslı
3- ALES Sonuç Belgesi
4- 6 adet fotoğraf
(Fotoğrafların arkasına ad soyad, anabilim dalı ve öğrenci numarası mutlaka yazılacak.)
5- Askerlik Durum Belgesi aslı
(Bakaya veya mahkemesi devam ediyor ibaresi bulunanların kayıtları yapılmayacaktır.)
6- İkametgah Belgesi
7- 20.00 TL tutarında iadeli taahhütlü posta pulu
8- Yabancı Dil Belgesi (YDS, ÜDS, KPDS ve Üniversitelerarası Kurul tarafından eşdeğerliği kabul edilen ulusal ve uluslararası yabancı dil bilgi düzeyi belirleme sınavları)(Yabancı Dil Belgesi isteyen ilgili anabilim dalı öğrencileri ve Tüm Doktora öğrencileri için)

2013-2014 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILINDA ENSTİTÜLERE YENİ KAYIT HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLER İLE ÖĞRENİMİNE DEVAM ETMEKTE OLAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

ÖĞRENCİ KATKI PAYINI ÖDEMEYECEK OLANLAR

Örgün Öğretim (Ö.Ö) programlarına 2013-2014 Öğretim yılı Bahar Yarıyılında Enstitülere yeni kayıt hakkı kazanan öğrenciler ile normal öğrenim süresinde öğrenimine devam eden öğrenciler ilan edilen katkı paylarını ödemeyeceklerdir.

ÖĞRENİM ÜCRETİNİ ÖDEYECEK OLANLAR

Tezsiz Yüksek Lisans programlarında ilk 3 yarıyıl içinde olup halen öğrenimine devam etmekte olan öğrenciler tabloda belirtilen öğrenim ücretlerini ödeyeceklerdir. II. Öğretim tezsiz yüksek lisans öğrencilerinden 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Bahar yarıyılında 4. ve daha fazla yarıyılında öğrenime devam edenler ise ilgili yarıyılın öğrenci katkı payını 1/3 oranında (500 TL) ödemek koşulu ile öğrenimlerine devam etmek için kayıt yaptırabilirler.

NORMAL ÖĞRENİM SÜRESİNİ AŞAN ÖRGÜN ÖĞRETİM ÖĞRENCİLERİN’DEN

Yüksek Lisans (Tezli) olup 3. ve daha fazla yılında (4 yy bitiren) eğitimine devam edenler

Doktora/Sanatta Yeterlik eğitimi yapmakta olup 5. ve daha fazla yılında (8 yy bitiren) öğrenimine devam edenler;

Aşağıda tabloda belirtilen öğrenci katkı paylarını ödeyeceklerdir.

YABANCI UYRUKLU ÖĞRENCİLER;

2013-2014 Öğretim yılı Bahar Yarıyılında öğrenimine devam etmekte olan Yabancı Uyruklu öğrenciler; aşağıda tabloda belirtilen öğrenci katkı payını ödeyeceklerdir.

2013- 2014 ÖĞRETİM YILI

ÖĞRENCİ KATKIPAYI/ ÖĞRENİM ÜCRETLERİ

BAHAR DÖNEMİ

ÖRGÜN ÖĞRETİM KATKI PAYI
(Yüksek Lisans / Doktora)

(Güz Yarıyılı)

TEZSİZ ÖĞRENİM ÜCRETİ

İKİNCİ ÖĞRETİM

UZAKTAN EĞİTİM

T.C. Uyruklu

1.500,00

1.200,00

Yabancı Uyruklu

-

Tüm Öğrencilerimiz Öğrenci numaraları ile Garanti Bankası Muğla Şubesi üzerinden öğrenim katkı payı / öğrenim ücretini ödeyebilirler.

Son Güncelleme Tarihi : 04.02.2014 14:46:06 Okunma Sayısı : 7154

Son Duyurular