Yeni Kayıt Yaptıran Öğrencilerimizin Dikkatine!

- Asıl listeden çevrimiçi (online) öğrenci kayıtları 23.09.2020 günü saat 17:30’da sona erecektir.
- Asıl listeden kayıt yaptırmayanların yerine başarı puan sıralamasına göre yedek listeden kayıtlar 24-25 Eylül 2020 tarihlerinde çevrimiçi (online) yapılacaktır.
- Yedek listeden kayıtlar 24.09.2020’de saat 09:00’da başlayacak, 25.09.2020 tarihinde saat 17:00’da sona erecektir.

-Yeni kayıt yaptıran öğrencilerimizin  aktivasyon.mu.edu.tr   adresinden Sosyal Bilimler Enstitüsü altındaki yerleştikleri Anabilim Dalı ve programları seçerek e-posta adresi ve şifre belirleme işlemlerini gerçekleştirerek öğrenciliklerini aktive etmeleri; 28 Eylül - 2 Ekim 2020 tarihleri arasında ders kayıtlarını gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

- Ekonomi ve Finans Tezsiz (Uzaktan) Yüksek Lisans Programına kayıt yaptıran öğrencilerimizin dönemlik öğrenim ücretlerini 25 Eylül 2020 Cuma günü mesai bitimine kadar Türk Ekonomi Bankası şubelerinden öğrenci numaraları ile yatırmaları gerekmektedir.

- Çevrimiçi (Onlıne) Kaydını Tamamlayan Öğrencilerin (Ekonomi ve Finans Tezsiz (Uzaktan) Yüksek Lisans Programına kayıt yaptıran öğrenciler hariç) Transkriptlerini (Yüksek Lisans İçin Lisans Transkriptlerini, Doktora İçin Yüksek Lisans Transkriptlerini) ve Ekte Yer Alan Danışman Öneri Formunu Doldurarak Ekteki Listede Kayıt Yaptırdığı Anabilim/Anasanat Dalı Sekreterliklerinin E-Posta Adreslerine En Geç 28.09.2020 Tarihi Mesai Bitimine Kadar Göndermeleri Gerekmektedir.

Danışman Öneri Formu için tıklayınız.
Anabilim/Anasanat Dalı Sekreterliklerinin iletişim bilgileri için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 12.03.2021 15:03 Okunma Sayısı : 6206